Uutiset

Avausviikonlopun vierasmatka ostettavissa

ti 16.8.2016

Keltamustien ensimmäinen vierasmatka suuntautuu Kouvolaan perjantaina 16.9. Alkavalla kaudella vierasmatkoille voi lähteä myös Imatralta ja käteismaksaminen bussissa loppuu.

SaiPa kohtaa kauden avausviikonloppuna KooKoon kahdesti. Perjantaina 16. syyskuuta pelataan KooKoon kotikentällä Lumon Areenalla ja Saimaan Keltamustat vie kannattajat perille E. Rantasen kyydittämänä. Matkan hinta on yhdistyksen jäsenille 25 euroa ja muille 30 euroa.

Alkavalle kaudelle vierasmatkajärjestelyihin on tehty kaksi muutosta, joista suurin on mahdollisuus lähteä reissuun myös Imatralta. Lähtöpaikkana Imatralla toimii Keskusliikenneasema (Google Maps) ja lähtöaika on tuntia ennen Lappeenrannan lähtöaikaa. Imatralta kyytiin voi nousta myös Tainionkoskentie 8:n (Google Maps) kohdalta, joka sijaitsee lähellä Saimaan Keltamustien yhteistyökumppani Imatra Bistroa.

Aikataulu kauden ensimmäiselle vierasmatkalle on siis seuraavanlainen:

15:30 Imatra (Keskusliikenneasema)
15:35 Imatra (Tainionkoskentie 8)
16:00 Joutseno (Keskuskatu 3)
16:30 Lappeenranta (Koulukatu 10)

Ilmoittautumisen yhteydessä pyydämme valitsemaan lähtöpaikan, jotta voimme varautua mahdollisiin Imatran / Joutsenon lisäautoihin.


Käteisen käsittely matkalla loppuu

Toinen muutos järjestelyihin on se, että jatkossa vain maksetut ilmoittautumiset ovat vahvistettuja. Helpoiten ilmoittautuminen onnistuu verkkosivuillamme, jolloin maksun voi hoitaa verkkopankissa. Kauden aikana ilmoittautumisia otetaan vastaan myös SaiPan kotiotteluissa Fani-Infossa, jolloin maksun voi suorittaa käteisenä.

Kauden ensimmäinen vierasmatka on poikkeus ja tämän matkan voi vielä maksaa käteisellä bussissa.

 

Ilmoittaudu 16.9. vierasmatkalle Kouvolaan