Uutiset

Keltamustien jäsenkortti siirtyy puhelimeen

ti 8.8.2017

Saimaan Keltamustat ry luopuu muovisesta jäsenkortista. Tästä kaudesta lähtien jäsenkortti on liitetty Cardu -mobiilisovellukseen. Tarjoamme kuitenkin vielä tällä kaudella mahdollisuuden käyttää vanhaa muovista jäsenkorttia mikäli niin haluat.

Yhdistyksen tavoitteena on luopua muovisesta jäsenkortista kokonaan kauden 2018-19 alkuun mennessä. Cardu -mobiilisovelluksen avulla pystymme tarjoamaan jäsenillemme parempia etuja ja yhteistyökumppaneillemme uusia mahdollisuuksia jäsenistömme tavoittamiseen. Sovellus myös mahdollistaa entistä paremman tiedottamisen esim. vierasmatkoista ja mahdollisista muista tapahtumista.

Niille, jotka eivät ole ottaneet mobiilikorttia käyttöönsä aloitamme kausitarrojen postituksen maanantaina 4.9.

Liiga-SaiPa oy tarjoaa kaikille mobiilikortin käyttöön ottaville kupongin, jolla saa yhden fanituotteen 25% alennushintaan jäähallin fanituotekaupasta. Alennus käsittää seuraavat tuotteet:

- juomalasit (4 kpl pakkaus)
- kaulaliinat
- t-paidat

Kuponki on voimassa niin 30.4.2018 asti tai kauan kuin tavaraa riittää. Kupongin löydät Cardu -sovelluksesta ja alennuksen tuotteista saat näyttämällä (ja käyttämällä) kupongin ostoa tehdessäsi.

Kuinka otan käyttöön mobiilikortin?

Toimi näin:

1. Lataa Cardu-sovelluksen Android, iOS tai Windows -versio ja asenna se puhelimeesi.

    

2. Kirjaudu verkkosivuillamme omien tietojesi hallintaan osoitteessa http://www.keltamustat.com/kirjaudu ja klikkaa "Kyllä, haluan siirtyä mobiilikortin käyttäjäksi". Tarkista, että puhelinnumerosi (ja sähköpostisi) on omissa tiedoissasi oikein ja tallenna tietosi.

Kirjautumiseen tarvittavat tiedot olemme toimittaneet sähköpostikirjeenä kaikille jäsenillemme, jotka ovat meille sähköpostiosoitteensa ilmoittaneet. Mikäli et saa kyseistä sähköpostia pian ota meihin yhteyttä.

3. Lähetämme mahdollisimman pian mobiilikortin käyttöönoton vahvistaneille sähköisen jäsenkortin Cardu -sovellukseen.

Kaikkiin kysymyksiin mobiilikortista sekä kirjautumisesta omalle sivulle vastaa Marko Koskinen, marko.koskinen@keltamustat.com. Yhteydenotot vain sähköpostilla.