Uutiset

Pudotuspeli-info 2018

ma 5.3.2018

Kevät saapuu ja pudotuspelit sen myötä!

SaiPan kausi jatkuu yhden kauden tauon jälkeen pudotuspeleissä. Meidän osalta se tarkoittaa sitä, että kaikkiin pudotuspelien vierasotteluihin on tarjolla kyyditys riippumatta kohteesta tai viikonpäivästä.

Runkosarjareissuihin verrattuna vierasmatkoihin tulee sellainen muutos, että maksaminen on mahdollista käteisellä bussissa ilman lisäkustannuksia. Tämä sen vuoksi, että haluamme reissut varattaviksi mahdollisimman ajoissa ja aina ei välttämättä ole varmuutta pelataanko kyseistä ottelua laisinkaan. Näin vältymme turhilta maksujen palautuksilta.

SaiPan pudotuspelit alkavat joko 1. kierroksella kotiedulla tai puolivälierissä. Mikäli KalPa saa alkaneen viikon otteluista kaksi pistettä tai SaiPa menettää kaksi pisttä alkavat pudotuspelit 1. kierroksella joko Ässien tai Pelicansin kohtaamisella. SaiPan kivutessa kuudennelle sijalle pudotuspelit alkavat puolivälierissä ke 21.3.

Hinnat 1. kierroksen vierasotteluun (to 15.3.):

Pori - 50€
Lahti - 30€

Tiedotamme yksityiskohdista heti ensimmäisen pudotuspelivastustajan selvittyä. Puolivälierien hintoihin palaamme asian tullessa ajankohtaiseksi.

Aurinkoista ja jännittävää kevättä kaikille!