Maksa kauden 2019-20 jäsenmaksusi nyt! Klikkaa tästä
Uutiset

Pudotuspelit kutsuvat Keltamustia jälleen!

12.03.2019

Saimaan Keltamustat pyrkii tarjoamaan vierasmatkamahdollisuuden kaikkiin SaiPan pudotuspelien vierasotteluihin.

Tänäkin vuonna SaiPa on onnistunut selvittämään tiensä Liigan pudotuspeleihin. Meidän osaltamme pudotuspelit käynnistyvät tulevana viikonloppuna, kun SaiPa pelaa playoffien 1. kierroksella. Tämänhetkisillä asetelmilla koti- ja vieraspelipäivät sekä vastustaja ovat vielä avoinna. Selvää on kuitenkin se, että pudotuspelien ensimmäinen vierasmatka on tarjolla joko lauantaina 16.3. tai sunnuntaina 17.3. 

Koska vaihtoehtoja niin pelipäivän kuin vastustajankin suhteen on ennen toiseksi viimeistä ottelukierrosta jäljellä vielä useampia, olemme päättäneet avata ensimmäisen vierasmatkan ilmoittautumisen tänään 12.3. pelattavan ottelukierroksen jälkeen. Toivomme, että illan ottelut tuovat jo parempaa selvyyttä siihen, mihin reissaamme ja milloin reissaamme. Pysy siis kuulolla!

Mikäli SaiPa selvittää tiensä jatkoon 1. kierrokselta (mihin me kaikki tietysti vahvasti uskomme!), pyrimme tarjoamaan reissumahdollisuuden myös kaikkiin tuleviin vierasotteluihin.

Seuraa siis ilmoitteluamme nettisivuillamme sekä sosiaalisessa mediassa (facebook), ja jaa tietoa myös kavereille ja tutuille!

Kohti aurinkoista ja kirkkaankeltaista playoff-kevään alkua!